Voor op de bucketlist: Red Bull Defiance [video]

Voor op de bucketlist: Red Bull Defiance [video]

Twee dagen lang mountainbiken (71km), hardlopen (39km), kajakken (40km) en abseilen (60m) met een hoogteverschil van 5238m. Dat is de loodzware en spectaculaire Red Bull Defiance In Nieuw-Zeeland! Durf jij ‘m aan? 

Red Bull staat bekend om de heftige en meest spectaculaire races te organiseren en deze monsterrace doet daar niet aan onder. Red Bull Defiance is een uniek tweedaags-raceformat door het prachtige landschap van Nieuw-Zeeland. Er zijn in totaal 7 loodzware stages, waarbij het hardlopen, kajakken en mountainbiken wordt gecombineerd met een aantal extra creatieve (en leuke) uitdagingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van abseilen en kleiduifschieten.

In totaal mogen 85 teams van tweepersonen deelnemen. Mocht je de race voltooien (wat al een hele prestatie is), dan maak je ook nog kans op een geldbedrag van in totaal 5000 dollar. Zo zijn er prijzen voor het snelste vrouwenteam, mannenteam, gemixte team en veteranen (50+).

Red Bull Defiance 2019

Wil jij aan deze spectaculaire uitdaging meedoen? Er komt in juni 2019 weer een Red Bull Defiance aan! Inschrijven is nog niet mogelijk, maar je kan natuurlijk wel alvast beginnen met trainen 😉

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet getoond op onze site.Verplichte velden hebben een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*