Contract Boels-Dolmans verlengd tot 2020

Contract Boels-Dolmans verlengd tot 2020

Geweldig nieuws voor ’s werelds beste vrouwenploeg Boels-Dolmans. Zojuist is bekend gemaakt dat de sponsors het contract hebben verlengd tot en met 2020. Hiermee is de toekomst van de ploeg gegarandeerd tot aan de spelen in Tokio. 

Beide sponsors: Boels Rental en Dolmans Landscaping hebben hun contract opengebroken en verlengd tot en met het olympische jaar.

Het team van ploegleider Danny Stam mag zich met recht ’s werelds beste ploeg noemen. De afgelopen drie jaar werd de wereldtitel op de weg veroverd met Lizzie Deignan-Armitstead (Richmond), Amalie Dideriksen (Qatar) en Chantal Blaak (Bergen). In Qatar werd ook de wereldtitel op de ploegentijdrit gewonnen. En de laatste twee jaar zegevierde het team met Megan Guarnier en Anna van der Breggen in de Giro Rosa. 

Boels Dolmans  tijdens de 22 etappe van de Healthy Ageing Tour 2017 – foto door Anton Vos/Cor Vos © 2017

Dolmans Landscaping Group is al sinds de oprichting in 20110 als titelsponsor al aan het team. In 2012 stapte ook Boels Rental in en sindsdien hebben beide bedrijven een succesvol partnerschap als sponsor van deze ploeg.

Voor volgend jaar liggen de contracten van olympisch kampioene Van der Breggen, wereldkampioene Blaak en de voormalig wereldkampioenes Dideriksen en Deignan vast. Ploegleider Danny schijnt snel de onderhandelingen te starten om ook andere toppers voor langere tijd aan de ploeg te binden. 

Bron:

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet getoond op onze site.Verplichte velden hebben een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*