Met korting inschrijven voor de Meewind Koers

Met korting inschrijven voor de Meewind Koers

Lekker koersen, terwijl de wind gegarandeerd in je rug staat? En na afloop genieten van een heerlijk festival met foodtrucks, muziek en goedgevulde goodiebags? Het kan tijdens de Meewind Koers! Wil jij erbij zijn? Schrijf je nu via Pedala in met korting! Gebruik bij je aanmelding de kortingscode PEDALA17 en ontvang 20% korting!

Meewind koers

Op zondag 1 oktober fiets je de prachtige toertocht (65, 120 of 155 km) over de Utrechtse Heuvelrug, met verrassende wegen door bossen en Hollandse polders. Tijdens de toertocht met uitgebreide verzorginsposten is er ook nog en heuse ‘koers’. Op het breedste fietspad van Nederland, de voormalige start- en landingsbaan van vliegbasis Soesterberg, word de Meewind Koers Sprint gehouden voor vriendenteams. 500 Meter met gegarandeerde meewind!

Daarna heerlijk uitrollen om je gratis goodie bag (Rapha-musette) op te halen, je gratis biertje (of fris) te drinken én een gratis maaltijd te halen bij één van de foodtrucks. Op het Finish Festival praat je lekker bij en maak je alweer fietsplannen voor het volgende jaar, terwijl je geniet van prominente gasten, muziek, entertainment, goed gezelschap en fietsvertier.

Ook belangrijk: Meewind Koers is op weg naar 100% duurzaamheid. Zij beleggen per deelnemer € 7,50 in fondsen van onze partner Meewind. Met de opbrengsten verbeteren we ons evenement richting klimaatneutraal! Schrijf je dus nu in, want dit wil je niet missen.

PS. Deze Pedala aanbieding is geldig t/m 15 september, dus schrijf je snel in via:  www.meewindkoers.nl/inschrijven.

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet getoond op onze site.Verplichte velden hebben een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*