Vernieuwde La Course LIVE te zien op Eurosport

Vernieuwde La Course LIVE te zien op Eurosport

Goed nieuws voor het vrouwenwielrennen: de vierde editie van La Course, de vrouwenversie van de Tour de France, wordt dit jaar live uitgezonden bij Eurosport!

La Course bestaat dit jaar voor het eerst uit twee ritten. Beide etappes zijn van de start tot en met de finish live te volgen via Eurosport 1 én de Eurosport Player. De rensters werken op donderdag 20 juli – voor de passage van de mannen – een korte bergrit van 67 kilometer af van Briançon naar de Col d’Izoard. Twee dagen later, zaterdag 22 juli, volgt in Marseille nog een achtervolging over 22,5 kilometer met de twintig sterkste rijdsters van de rit van donderdag

Nederlandse kanshebbers
Dit jaar worden namens Nederland onder anderen ex-Olympisch kampioen Marianne Vos, Annemiek van Vleuten en regerend Nederlands kampioen Chantal Blaak aan de start verwacht. Van Vleuten is in topvorm, zij werd eerder deze maand derde in Giro Rosa en schreef daar bovendien twee etappes op haar naam. Vos is op de weg terug na een sleutelbeenbreuk en kende afgelopen weekend een succesvolle rentree in de BeNe Ladies Tour. Zij won, behalve de slotetappe, ook het eindklassement. Ook jong talent Puck Moonen verschijnt aan de start, zij neemt dit jaar voor het eerst deel aan La Course.

Uitzending:
Donderdag 20 juli: vanaf 10:00
Zaterdag 22 juli: vanaf 13:00

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet getoond op onze site.Verplichte velden hebben een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*