WIN: kaarten voor Gran Fondo Amsterdam

WIN: kaarten voor Gran Fondo Amsterdam

Op 25 mei 2017 wordt er voor de allereerste keer de Gran Fondo Amsterdam verreden. In samenwerking met NL Tour Rides geeft Pedala 3×2 startbewijzen (á €34 p/s) voor deze nieuwe klassieker in de hoofdstad.

Je kunt kiezen uit drie afstanden; 75 km, 115 km en 155 km. Tijdens de route moeten er bijna 400 hoogtemeters worden geklommen en zijn er maar liefst vier afgesloten wielerparcoursen waar je in een korte individuele tijdrit de strijd tegen de klok kunt aangaan. Voor de start ontvang je een lekker kopje koffie of thee en na de finish kun je genieten van een gratis drankje én krijg je het Gran Fondo Amsterdam wielershirt.

   75 km (starttijd 09.00 – 11.00 uur)
   115 km (starttijd 09.00 – 11.00 uur)
   155 km (starttijd 08.00 – 10.00 uur)

Wil jij kans maken op twee startbewijzen? Vul dan hieronder je gegevens in! 

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet getoond op onze site.Verplichte velden hebben een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*