Vereeuwig je beklimming met een 3D trofee!

Vereeuwig je beklimming met een 3D trofee!

De Mont Ventoux, de Alpe d’Huez, de Stelvio… Heb je een mooie berg beklommen en wil je daar iets blijvends en origineels aan overhouden? Dat kan nu met de 3D trofee van Mijn KliM!

De 3D trofeeën van Mijn KliM bestaan uit een realistisch en gedetailleerd 3D reliëf van de beklommen berg. Naast je eigen naam en persoonlijke tijd worden ook de gegevens van de berg, de vertrek- en aankomstplaats, het aantal gereden kilometers en de GPS route op de trofee geprint.

Naast het standaard assortiment, dat bestaat uit de 10 meest populaire beklimmingen, biedt Mijn kliM ook de mogelijkheid om een eigen gpx route te uploaden, zodat je jouw persoonlijke klim kunt laten vereeuwigen in een 3D print! Wil jij dat ook? Kijk hier voor meer informatie.

WIN: Pedala mag een 3D trofee van Mijn kliM weggeven! Ja, echt! Je kunt kiezen uit de 10 meest populaire beklimmingen. Hiervoor worden de meest gereden segmenten van Strava gebruikt. Maar je mag natuurlijk ook je eigen gps route uploaden.

Vul hier het winformulier in en maak kans!

mijnklim-websitedef

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet getoond op onze site.Verplichte velden hebben een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*