Fietskleding voor vrouwen met lef!

Fietskleding voor vrouwen met lef!

Canary Hill is een jong Belgisch label dat eind juni haar eerste verjaardag vierde. Canary Hill is genoemd naar de Kanarieberg, de notoire helling in de Vlaamse Ardennen waar oprichtster Carol Struyf het idee kreeg voor een wielershirt met vleugeltjes op de rug.

Canary Hill geeft je ook echt vleugels, maar dan vooral door het design. Je ziet de opvallende prints van ver voor je uitrijden. Kleurrijk en gedurfd is de fietskleding zeker! De designs zijn stoer en tegelijk vrouwelijk. Canary Hill is er dan ook voor vrouwen met een “yes we can” uitstraling: vrouwen die zelfverzekerd en onbevreesd het beste van zichzelf geven. Inspiratie haalt Carol vooral bij de “bad ass” attitude van fietsende vrouwen uit Californië, Colombia en Australië.

Pasvorm en kwaliteit zijn uiteraard ook belangrijk: de shirts hebben een mooie strakke snit en worden gemaakt van zachte, hoogwaardige, ademende soft touch polyester die het vocht goed afvoert. De shirts zijn bovendien nét iets langer en blijven mooi over de broek zitten tijdens het fietsen.

Precies een jaar na de lancering bestaat de collectie nu uit een achttal outfits: telkens een set van fietsshirt met korte mouwen en short, hier en daar aangevuld met een bijpassende tanktop en armstukken. De drie nieuwelingen in het assortiment zijn het ‘’Positive thinking’’ Kick Cancer shirt, Magic 12 en Ride & shine. De outfits zijn te koop via de webshop.

WIN: Pedala geeft het Ride & shine fietsshirt en bijpassende fietsbroek weg. Vul het winformulier in en wie weet schitter jij straks in dit setje!

1 Reactie

  1. Leuke reportage! Dit kan de fietscultuur alleen maar opwaarderen!
    Heimelijk al eens gedroomd van een “catride” waarin alle leuke fietskledij kan aan bod komen ( van race tot stadfietskledij ) en dit gerelateerd aan mooie fietsen ( ook uit de kleinere exclusieve merken) . En dit in een hip leuk kader…Enkele bn-ers en Bv’s moeten daar zeker voor te strikken zijn…

    Reply

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet getoond op onze site.Verplichte velden hebben een *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*